пʼятниця, 14 травня 2021 р.

Книжково-ілюстративна виставка «Європа – простір свободи, безпеки та справедливості»

 

   
       З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. Святкування Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Це свято нам вкотре нагадує, що Європа починається не за кордоном України, а у серці кожного з нас.
    У переддень свята в читальному залі ДНЗ УЦПТО оформлено книжково-ілюстративну виставку «Європа – простір свободи, безпеки та справедливості». На експозиції представлено книги та періодичні матеріали про Євросоюз, його історію та сьогодення, а також висвітлено шлях України до євроінтеграції.
    Працівники бібліотеки щиро вдячні команді представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка ЄС бібліотекам для дітей та юнацтва України»за надані матеріали по даній темі.

Немає коментарів:

Дописати коментар