пʼятниця, 11 лютого 2022 р.

Книжкова виставка-інсталяція «Всьому початком є кохання»

 

        
14 лютого у багатьох країнах світу вважають Днем всіх закоханих. В Україні це свято стало одним із найулюбленіших серед молоді.
        Працівники бібліотеки ДНЗ УЦПТО разом із студенткою-практиканткою КЗВО «Ужгородського інституту культури і мистецтв» Ігнатижак М. підготували для своїх читачів приємний сюрприз. Гостей читальної зали зустрічає яскраве серце-«валентинка» як символ любові, яку бібліотекарі дарують своїм читачам. Ця композиція є частиною книжкової виставки-інсталяції «Всьому початком є кохання».
  

     
Виставка знайомить з відомими поетичними і прозовими творами українських класиків та сучасних авторів про кохання, а також тут розміщені вироби, зроблені читачами та працівниками бібліотеки власноруч.
        Пропонуємо усім бажаючим долучитися до нового світового тренду – «шелфі» ( Шелфі - від слів "selfie" (світлина себе) і"shelf"(книжкова полиця), що означає - світлина на фоні полиці з книгами) і створити свій неповторний образ на фоні романтичної книжкової полиці.
        Нехай кохання цвіте буйним цвітом у ваших душах, нехай воно приносить лише найкращі хвилини в житті, нехай буде щирим, ніжним, вірним і завжди взаємним!

Немає коментарів:

Дописати коментар