понеділок, 5 червня 2023 р.

Книжково-ілюстративний екологічний фоторепортаж «Збережемо красу Землі»

 

Зупинися, людино, на мить…
І відчуй, як планеті болить.
Як із серця крик вирина –
Зупинися, Земля в нас одна!

    5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Свято було засновано Генеральною асамблеєю ООН у 1972 році. Охорона навколишнього природного середовища - система державних і суспільних заходів (технологічних, економічних, адміністративно-правових, просвітницьких, міжнародних), спрямованих на збереження та розвиток природоохоронного руху і природних ресурсів.
    

    З нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища працівники бібліотеки ДНЗ УЦПТО пропонують читачам переглянути книжково-ілюстративний екологічний фоторепортаж «Збережемо красу Землі».
    Виставка покликана привернути увагу читачів до екологічних проблем та сприяти розумінню того, що основною рушійною силою природоохоронних заходів є людський фактор.
    
    Сучасні посібники з екології та підручники з природничих дисциплін «Екологія», «Основи екології», «Основи загальної екології та природо існування» ознайомлять з основними закономірностями взаємодії людини, суспільства і природи, особливостями впливу антропогенних факторів на природне середовище, охорону та раціональне природокористування. А вдало підібраний книжково-ілюстративний матеріал ще раз нагадає всім нам про неперевершену красу нашої планети.
   

    Тож запрошуємо всіх до цікавого та змістовного перегляду і пам'ятаймо, що саме від нас залежить наше майбутнє та майбутнє наших дітей
!

Немає коментарів:

Дописати коментар