пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

1 вересня - День знань!

    

Знання – це скарб, 
а плідна праця – 
ключ до нього... 
Народна мудрість

    З Днем Знань! Зі святом, яке розпочинає новий навчальний рік!
    Нехай він буде продуктивним і сповненим досягнень! Осяйного шляху до вершин знання, приємних новин та цікавих ідей щодня! Бібліотека щиро рада в цьому допомагати!
     Бажаємо щоб зерна науки дали добрі сходи і зросли у здобувачів освіти урожаєм мудрості та натхнення. Тож нехай шлях професійного зростання буде позначений успіхами і вагомими здобутками, а  роки навчання в нашому закладі освіти запам'ятаються вам на все життя! Бажаємо отримати від них якомога більше позитивних вражень!
    Шановні першокурсники! Для Вас 1 вересня – не лише перший день навчального року в ДНЗ УЦПТО, а ще й старт, щоб стати активним користувачем нашої бібліотеки. Бо впродовж всього навчання вам належить стати висококваліфікованими спеціалістами.  Бібліотека ДНЗ УЦПТО направляє свої зусилля на створення у книгозбірні комфортного інформаційного, освітнього, культурного осередку для користувачів та гостинно і радо запрошує вас до співпраці!
    Ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми! Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!




Немає коментарів:

Дописати коментар