пʼятниця, 8 грудня 2023 р.

Національний тиждень читання. День п'ятий...

 

#Національнийтижденьчитання2023 #Бутисвоїми


Читайте, щоб відкривати для себе
багатогранність нашої
та світової культури.
Читайте, коли хочеться відволіктися
від поганих новин…
    
    Сьогодні бібліотека ДНЗ УЦПТО продовжує захоплюючу подорож кольорових читань. До уваги відвідувачів представлено книги із полички «Біла п’ятниця». Білий — це найсвітліший з кольорів, символ чистоти і невинності. Він приносить спокій і гарне самопочуття, пом'якшує емоції, служить хорошими ліками від стресу, дає відчуття свободи. Ми пропонуємо вам зазирнути у світ через білі віконця книг, де сюжет і герої керують ходом подій і дозволяють втекти хоча би на мить з реальності.

    Бо саме книги зі своєю чарівністю здатні передавати різні емоції. Тож нехай вони стануть вашими вірними друзями у будь-який час і допоможуть знайти внутрішню рівновагу та натхнення, які так необхідні зараз.

    Оскільки саме білий поєднує в собі всі інші кольори, його ще вважають символом завершеності і рівності, то саме цим кольором завершується наш «Кольоровий тиждень читань».

  

     
Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. За допомогою книг протягом тижня працівники бібліотеки намагались привернути увагу до важливості і приємності читання, надихнути учнів частіше відвідувати бібліотеку. 

 

    
    А найактивніших читачів та учасників Національного тижня читання нагороджено дипломами та невеличкими призами.

    Сьогодні, як ніколи, бібліотекарі докладають усіх зусиль, щоб відволікти підлітків від страшних подій війни. Розрадити, заспокоїти та втішити може гарна книга, дружня зустріч, слова розуміння та підтримки - все те, що читачі завжди отримують від бібліотекарів.

    
    
  









 Отже, любі читачі, будьте своїми в бібліотеці, читайте, адже хештег цьогорічного Тижня читання – «Бути своїми»!






Немає коментарів:

Дописати коментар