вівторок, 23 квітня 2024 р.

Виставка-заклик "Даремно часу ви не гайте - ось ці книги вибирайте!" та онлайн-вікторина до Всесвітнього дня книги та авторського права

          З нагоди Всесвітнього Дня книги та авторського права в бібліотеці ДНЗ УЦПТО організовано виставку-заклик "Даремно часу ви не гайте - ось ці книги вибирайте!", а також працівниками бібліотеки розроблено невеличку онлайн-вікторину.
    Щиро запрошуємо до участі. Бажаємо успіхів!

Читати – це модно!
Читати – це мудро!
Читайте вільно!
Читайте всюди!
    Сьогодні, коли без Інтернету та цифрових технологій важко уявити собі життя та роботу, здається, що книга відступає на другий план. Але це зовсім не так. Книга була і залишається незамінним супутником людини, її мовчазним радником, всезнаючим помічником, невичерпним джерелом мудрості. Варто взяти до уваги, що на думку британських учених, читання має таку ж користь для здоров'я, як і спорт. Виявляється, коли ми читаємо, розвивається наш інтелект і покращується фізичний та психічний стан. Науковці стверджують, що лише шість хвилин читання на день значно знижують рівень стресу, а людський мозок стимулює ті почуття, які відчувають і проживають герої книг. До речі, цього не можна сказати про перегляд телевізора і комп’ютерні ігри.

    Тож завітайте в нашу книгозбірню та покращіть своє здоров’я і настрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар