вівторок, 4 червня 2024 р.

Книга – найкращий подарунок бібліотеці!

 

   

   
     Книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок, адже вона може стати улюбленою для багатьох шанувальників паперових видань.
    Дарування книг — це доброчиннісь та надійне джерело поповнення книжкового фонду, показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті. Уміння віддавати, дарувати свідчить про щедрість душі. Ті, хто безоплатно передають книги в фонд бібліотеки, - люди з високою громадянською позицією, які прекрасно розуміють, що ці книги знайдуть свого читача. Завдяки їх безкорисливості фонд постійно поповнюється різноманітною і потрібною літературою. Так книги знаходять новий будинок і нових читачів.
 

 
     Сьогодні ми говоримо велике спасибі за подаровані книги Михайлу Васильовичу Тегзі – постійному користувачу нашої бібліотеки та справжньому поціновувачу українського слова. Щиро вдячні за подаровані книги, які обов’язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою фонду нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар