пʼятниця, 28 січня 2022 р.

Дарунки щедрої душі

 

                   Здійснюйте добро, 
поки ви існуєте!
Д. Дідро

      Книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то - це найцінніший подарунок!
       У середньовіччі вважалося, що людина, яка передала в монастир такий цінний дар, як книга, зберігає про себе пам'ять у нащадків. Уміння віддавати, дарувати свідчить про щедрість душі. Подарувавши книгу бібліотеці, ви даєте можливість продовжити їй життя і принести користь багатьом читачам.
       Сьогодні ми говоримо спасибі за подаровану краєзнавчу літературу: Літераті Т.О., Тимку С.М., Сагарді В.В., Машіці М.Ю. Краєзнавчий розділ – це важлива частинка фонду нашої бібліотеки, а подаровані книги про рідний край допоможуть у забезпеченні освітнього та виховного процесу, відродженні культури та духовному зростанні і обов’язково знайдуть свого читача.
        Шановні автори, користувачі, відвідувачі, і всі-всі, хто дарував і дарує книги для поповнення фонду нашої книгозбірні! Ми невимовно вдячні вам за щедрість і увагу до бібліотеки! Ми пам’ятаємо кожного з вас, відображаємо інформацію про вас як про дарувальників в облікових документах, дбайливо зберігаємо та всебічно популяризуємо подаровані вами видання!

Немає коментарів:

Дописати коментар