вівторок, 9 травня 2023 р.

Книжково-ілюстративна виставка «Європа – простір свободи, безпеки та справедливості»

    
Будемо вшановувати нашу 
історичну єдність – єдність 
усіх європейців, які знищили
 нацизм і переможуть рашизм!

Володимир Зеленський

      Цьогоріч Україна вперше за двадцять років долучається до заходів з нагоди Дня Європи — свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті. День Європи для України означає багато чого, адже наша країна прагне стати повноцінною європейською державою. Це свято нам вкотре нагадує, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас.
    В читальній залі бібліотеки ДНЗ УЦПТО оформлено книжково-ілюстративну виставку «Європа – простір свободи, безпеки та справедливості». На експозиції представлено книги та періодичні видання про Євросоюз, його історію та сьогодення, принципи функціонування, керівні інституції, органи ЄС та їх діяльність, європейські цінності, відносини Європейського Союзу та України, а також висвітлено шлях України до євроінтеграції.
    Користувачі та працівники бібліотеки щиро вдячні команді представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка ЄС бібліотекам для дітей та юнацтва України» за надані матеріали по даній темі. Тож запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з літературою, що представлена на виставці.

Немає коментарів:

Дописати коментар