понеділок, 4 грудня 2023 р.

"Національнальний тиждень читання". День перший...

 #Національнийтижденьчитання#Бутисвоїми#


        Бібліотека ДНЗ УЦПТО підтримує ініціативу Українського інституту книги та долучається до Національного тижня читання, який триватиме з 04 по 10 грудня. Цьогоріч Всеукраїнська акція пройде під гаслом “Бути своїми”, вона покликана залучити до читання нову аудиторію, популяризувати книгу як джерело розвитку мислення та отримання нових знань.

    Розпочався тиждень у нашій бібліотеці із представлення книжкової фотозони «READ», де користувачі бібліотеки із задоволенням робили шелфі (світлини на фоні книг). Читачі ознайомились із анонсом Національного тижня читання в бібліотеці ДНЗ УЦПТО та дізнались із якою метою він проходить.

        Також у нашій бібліотеці сьогодні стартував «Тиждень кольорової книги». До кольорових читань приєдналась група №11 разом із викладачем української мови та літератури Мирославою Гроскоп. Присутнім було представлено книги з полички «Синій понеділок». Працівники бібліотеки провели перегляд літератури та розказали про значення синього кольору. Книги для читачів підбирались не тільки по кольору, але і по змісту.




Тож заходьте, читайте й закохуйтеся в хорошу літературу щодня, разом із нами.







Немає коментарів:

Дописати коментар