вівторок, 5 грудня 2023 р.

Національний тиждень читання. День другий...

#Національнийтижденьчитання #Бутисвоїми
Національний тиждень читання. День другий...
    
    Другий день Національного тижня читань пройшов у бібліотеці ДНЗ УЦПТО досить плідно. Для відвідувачів було проведено бібліомікс «Даремно часу ви не гайте – ось ці книги вибирайте». Цього разу бібліотека поставила собі за мету допомогти у виборі найзавзятішим

читачам, представивши літературні новинки українських авторів та твори зарубіжних письменників, які нещодавно отримала бібліотека. Учасники заходу мали змогу дізнатись про новинки у світі сучасної літератури, ділилися враженнями від прочитаних останнім часом книжок, розповідали цікаві епізоди з улюблених книг, та рекомендували їх своїм друзям... Також у нас продовжується огляд літератури «Кольорових читань». І сьогодні розглядали поличку під назвою «Жовтий вівторок». Адже жовтий колір підіймає настрій, а цього так не вистачає у похмурі зимові дні.

Тож працівники бібліотеки підготували для читачів книги в жовтій обкладинці та з легким і радісним змістом. Всі добре відпочили та змістовно провели час. В кінці зустрічі кожен міг взяти бажану книгу додому.





Немає коментарів:

Дописати коментар