пʼятниця, 23 лютого 2024 р.

Патріотичні читання «Вірші, обпалені війною»

 


Змінився відлік часу назавжди,
Для нас все буде тільки «до» і «після»…
Хотілося, щоб знов цвіли сади,
Співали птахи переможну пісню.

А.М. Покрасьон


  

 
24 лютого 2022 року ми завжди будемо пам'ятати. Скільки б часу не минуло, ті події для кожного українця назавжди закарбуються в серці.

    24 лютого виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну.

    За цей час ми всі змінилися… Ми навчилися цінувати навіть найменші миті нашого життя, навіть короткочасні моменти радості… хвилини тиші і спокою… відчуття щастя від зустрічі дорогих людей… Ми змінилися…

  

     
В читальній залі біблотеки ДНЗ УЦПТО проведено патріотичні читання під назвою «Вірші, обпалені війною». Присутні слухали поезію у авторському виконанні поезій про війну сучасної поетеси Галини Британ та зачитували поезію молодих сучасних поетів, які пишуть про війну і водночас про те, як важливо бути поруч, бути одне в одного, бути тут, бо «над тобою небо твоєї країни». Також учні переглянули документальний фільм «Під захистом України».


    «Єдність і здатність до згуртованості всього українського суспільства допоможе нам не відступити, не впасти духом та перемогти. Ці події неодмінно треба пам’ятати та розуміти, якою ціною виборюється наша свобода і незалежність Ми переможемо і на нашій землі запанує мир і добробут!» , - вважають наші здобувачі освіти.



Той страшний ранок з пам'яті не стерти.
Країну сколихнула новина.
І ніби поруч чули голос смерті.
- Прокиньтесь! Почалась війна...



Немає коментарів:

Дописати коментар